Friday, 22 February 2013

ayat sweet

1)Senyuman awak macam ☼, mata awak macam ☾, suara awak merdu macam ♬♪♫, bila saya nampak awak saya rasa berada di ☁, disitu terbentuknya ❤

2)Jadilah Sekuntum Mawar Berduri yang Cantik dipandang,
Namun, Sukar dicapai disebabkan duri yang mencucuk jari si pemetik.:)

3)"Putih tak bermakna cantik, hitam tak bererti kotor kerana putihnya kafan itu menakutkan sedangkan kelambu kaabah yg hitam itu menyenangkan"

4)Cintα Pαling Sweet Bilα Sαling Memαhαmi Sαtu Sαmα Lαin . Bilα Bergαduh Adα Yαng Mengαlαh. Bilα Merαjuk Adα Yαng Pujuk .Betul Tak ?

5)Lebih baik cakap "Aku handsome" dari "Aku tak handsome", sebab perkataan tu ibarat awak menghina ciptaan Allah. So, pujilah diri sendiri xD

6)Jodoh dengan pasangan impian BELUM TENTU DATANG..tetapi jodoh dengan KEMATIAN, KUBUR, AKHIRAT pasti akan datang walaupun tidak diundang. :)

7)Kalau lelaki cuba nk sentuh anda perempuan. Anda cuba penalti kat telor dia sekali. InsyaAllah, besok dia takkan muncul depan muka awk lagi.

8)Couple Yang Awesome : Cakap macam kawan → Bergurau seperti kanak-kanak → Bergurau macam suami isteri → Saling melindungi macam adik beradik.

9)KalauSayaJadi bulan awak jadi bintangnya .Kalau saya jadi pintu tandas awak jadi jambannya .Kalau saya jadi punggung awak jadi tahinyaa .

10)Klau awk nangis,saya lapkan air mata awk. Klau awk luka, saya ubatkan luka awk. Tapi bila saya tak ada, awk doakan saya selamat disana k :')

11)Lelaki yang Sweet/Awesome/Romantik ialah lelaki yang bercouple tapi tak pernah menyentuh pun girlfriend dia kerana dia menghormatinya :)

12)Girl: ''You jangan nak mengada ngada usha usha perempuan lain yee''
Boy: ''Sayang, I just nak menghayati ciptaaan ciptaan tuhan.''
Girl:"BREAK"

13)Isteri : Sayang jom tidur? Suami : Pergilah tidur dulu Isteri : *muka monyok* Suami : *cium dahi isteri* *angkat isteri* Alolo, jom jom :)
*SweeT

14)Bila buat simbol :") ,maknanya dia menangis dalam hati. Paling merajuk bila dia tulis "K"

15)Boy : Rumah awak ada pelampung tak ? Girl : Ada . Boy : Ouh.k Girl :kenapa ? Boy : Saya takut awak akan tenggelam ke dalam hati orang lain.

16)Lelaki kacak jika pakai songkok tapi lagi kacak jika jadi IMAM . Perempuan comel bertudung tapi lagi comel yang pakai telekong jadi MAKMUM.

17)Perempuan cepat menangis , cepat terasa , kuat merajuk , cepat cemburu . Bukan sebab mengada tapi Allah cipta hati mereka lemah dan lembut ♥

18)Kalau nak tahu orang tu sayang kita ke tak , dia mesti akan risau kalau kita reply text lambat walaupun baru 5 minit.

19)BF : *kacau GF buat homework*
GF: 'Jgn kacau kita lah!'
BF: 'Kalau nak jugak?'
GF: 'Eiiiii!'
BF: *tarik hidung
GF* 'Awak comel'
GF: *senyum*

20)Jangan malu untuk mengajak perempuan bernikah , tapi malulah apabila mengajak perempuan untuk bercinta tanpa nikah .

23 comments:

  1. sweet nyew ayt nie..tp agi sweet ayt 13.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Wow :D , A W E S O ME :) . Boleyh buat lagy tak ? best lhaa baca suma nieyh x3

    ReplyDelete
  3. ayat yg awesomee .. sweet sangad :)

    ReplyDelete
  4. ayat ni mmang mnambat hti pompuan

    ReplyDelete
  5. Terbaik la ayat ko nI,,confirm aku copy tO my gf..

    ReplyDelete